Over de praktijk

Vanuit een brede interesse in het menselijk denken, voelen en functioneren ben ik ooit begonnen aan de universitaire studie psychologie. Voor mijn gevoel ben ik nooit klaar met leren, getuige de vervolgopleidingen en cursussen die ik heb gevolgd waaronder de master seksuologie, EMDR-therapie en hypnotherapie.

 

 

Mijn werkwijze past het beste bij de cliëntgerichtheid benadering, maar met een gezonde portie doelgerichtheid waar onder andere seksuologische en trauma gerelateerde problematieken om vragen.

 

 

Ik verwelkom u graag voor een eerste kennismaking of intakegesprek. Dit kan online door middel van videobellen of telefonisch. Face to face kan uiteraard ook op een van mijn werklocaties in Beveren (Oost-Vlaanderen) of Heusden-Zolder (Limburg, tijdens de coronacrisis is deze locatie beperkt beschikbaar).